More

  5 ting vi lærte fra Championship-runden

  Midtukerunde av det uvanlige slaget. Hvorfor? Fordi den stort sett var litt trist og grå. Her er de fem tingene vi sitter igjen med etter runden.

  Resultater

  • Coventry 1-0 Blackburn
  • Huddersfield 0-2 Sunderland
  • Burney 3-2 Rotherham
  • Cardiff 1-2 Watford
  • Luton 0-0 Reading
  • Norwich 0-0 QPR
  • WBA 1-0 Blackpool
  • Wigan 0-1 Stoke
  • Preston 1-0 Swansea
  • Birmingham 0-0 Millwall
  • Hull City 1-3 Middlesbrough
  • Bristol City 0-1 Sheffield United

  Vi gratulerer med opprykk til Burnley

  Rotherham var på vei mot nok en heldig men imponerende borteseier under Matt Taylor. Gjestene hadde serielederne i kne da Chiedozie Ogbene gav Rotherham 2-1 etter 67 spilte minutter. En enorm forsvarsskamp så ut til å gi full belønning, selv om Cohen Bramall ble utvist med kvarteret igjen å spille. For etter overtidsseieren mot Reading i helgen var det få på Turf Moor som øynet håp om en ny overtidsfest da deres 2-2 mål ble annullert like før full tid. Men helten fra mange av snuoperasjonene i det siste, Manuel Benson utlignet kort tid inn i de tillagte ti minuttene. Burnley gav seg ikke og hele ti minutt på overtid kom seiersmålet da Halil Dervisoglu pirket inn 3-2 til ville scener, for andre gang på Turf Moor på få dager. Burnley rykker opp om de fortsetter å vinne på dårlige dager.

  Ny kontrakt og fæl tapsrekke

  Leam Richardson er en helt i Wigan og ble belønnet med ny kontrakt i klubben for bare en uke siden. Da passer det særs dårlig med deres femte tap på rad da Stoke stakk av med 1-0 seier i Wigan. Hjemmelaget sliter tungt fremfor mål og har nå også tapt syv av sine siste åtte. Plutselig er Wigan på nedrykksplass, og det ser litt skummelt ut.

  Managerdebutene slo tilbake

  Både Carlos Corberan og Michael Carrick gikk poengløse av debutene sine i helgen. Men i midtuken kunne begge to juble for tre poeng. Corberan og WBA kjempet hardt mot formlaget Blackpool og fem minutter før slutt ordnet Okay Yokuslu 1-0 seier som tok de opp fra sisteplassen. For Middlesbrough ble det en fin bortetur til Hull City. Chuba Akpom ordnet 1-0 før tidligere Boro-spiller Cyrus Christie utlignet etter timen. Men to selvmål av Hull-spillerne ordnet til slutt 3-1 for Middlesbrough som nå kan se oppover på tabellen. For Hull ble det tap med deres nye manager på plass på tribunen.

  Kjedelig runde

  Hele tolv av 24 lag gikk målløse av banen denne runden. Det er uvanlig kost for den ellers elleville ligaen. Fem 1-0 seiere og tre 0-0 resultat fikk vi servert de to dagene med fotball. Slik vil vi ikke ha det.

  Corner er mål

  Watford slo tilbake i borteoppgjøret mot Cardiff etter et tidlig baklengsmål. Det startet med cornermål av Cédric Kipré før Watford snudde til 2-1 seier ved cornermål av Francisco Sierralta og Ismaïla Sarr. Ja, så spennende var denne runden at tre cornermål havner på listen vår.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen