More

  3 av 3 for Bayern og Real

  3 av 3 for Bayern og Real

  Gruppe A

  Bayern München har vært helt ustoppelige i gruppespillene i Champions League de siste sesongene og tirsdag gjorde de tyske gigantene jobben igjen med 3-1-seier borte mot Galatasaray. Det ble imidlertid ingen enkel oppgave i Tyrkia og det var helt fortjent at Mauro Icardi utlignet fra straffemerket. Da tok imidlertid Harry Kane ansvar med både scoring og målgivende pasning.

  Mer dramatisk ble det i den andre kampen i gruppe A. Manchester United har ikke imponert noen denne høsten og fikk igjen trøbbel hjemme mot FC København. Scoring av utskjelte Harry Maguire og strafferedning av Andre Onana som allerede er stemplet som et skikkelig tabbekjøp reddet imidlertid en heldig 1-0-seier. Da hadde man allerede blitt reddet av stolpen.

  3 Av 3 For Bayern Og Real
  3 Av 3 For Bayern Og Real 4

  Gruppe B

  Lens har skuffet stort i Ligue 1 denne sesongstarten, men i Champions League har det gått langt bedre. Tirsdag kom franskmennene tilbake til ett poeng hjemme mot PSV Eindhoven. I den andre kampen i gruppen imponerte Arsenal med å få med seg alle poengene fra bortemøtet med Sevilla. Der var Gabriel Jesus den store profilen med både scoring og målgivende pasning.

  Gruppe C

  I gruppe C hadde vi håpet på portugisisk jubel, men Braga røk 1-2 hjemme mot Real Madrid. Det var da også helt fortjent at spanjolene fikk med seg alle poengene etter en ny kjempekamp av Jude Bellingham. Det er dermed 3 av 3 for Bayern og Real etter tre runder i de fire første gruppene. Union Berlin – Napoli ble en jevn forestilling der Giacomo Raspadoris scoring etter 65 minutter holdt til å sikre at italienerne fikk med seg alle poengene.

  3 Av 3 For Bayern Og Real
  3 Av 3 For Bayern Og Real 5

  Gruppe D

  Real Sociedad dominerte stort i bortemøtet med Benfica, men det var vertene som scoret først. Petar Musas nettkjenning ble imidlertid annullert for offside. 1-0-seieren til gjestene var helt fortjent og av det meget imponerende slaget. I tidligkamp måtte Inter kjempe hardt for å få med seg alle poengene hjemme mot RB Salzburg. Hakan Çalhanoğlu sikret seieren fra straffemerket i en kamp der østerrikerne var vel så gode som sin langt mer meritterte motstander.

  3 Av 3 For Bayern Og Real
  3 Av 3 For Bayern Og Real 6

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen