More

  17. plass: Karamba

  Vi har hele våren og sommeren testet 24 bookmakere ned til minste detalj og er nå klar for å presentere våre resultater. Her kan du lese alt om årets store bookmakertest:

  https://www.tipsbladet.no/den-store-bookmakertesten-2022/

  Tidligere har vi presentert 24. til 18. plassen:

  https://www.tipsbladet.no/24-plass-royal-panda/

  https://www.tipsbladet.no/23-plass-22bet/

  https://www.tipsbladet.no/22-plass-mobilebet/

  https://www.tipsbladet.no/21-plass-casumo/

  https://www.tipsbladet.no/20-plass-rabona/

  https://www.tipsbladet.no/19-plass-betway/

  https://www.tipsbladet.no/18-plass-mr-green/

  Karamba debuterte i bookmakertesten vår i 2017 og endte da på 17. plass. I 2021 ble det 18. plass og man er rett og slett jevnheten selv nå som man er tilbake på 17. plass i årets test. Siden forrige test har det vært store endringer hos Karamba. Selskapet ble opprettet i 2005 og har sin lisens på Malta. I tillegg har man en lisens hos UK Gambling Commission. Den store endringen fra forrige bookmakertest er at tilbakebetalingsprosentene er skrudd kraftig opp.

  I vår testperiode endte man på 96,34 i snitt på alle kampene og ligaene vi testet. Det er kun tre spillselskap i vår test som hadde bedre betingelser! Dessverre er det da også kun oddsene som er positivt hos Karamba. Nettsiden ser ut som noe som ble laget i 2005 og siden aldri er forbedret. Under vår testperiode hadde vi flere perioder der siden var treg, nede og til og med stoppet å fungere. Det er selvfølgelig ikke noe man ønsker å oppleve når det er penger involvert.

  Våre samarbeidspartnere i sportsplaneten.com melder også at de flere ganger har fått sine spill feilrettet og så må vente i 30 minutter før noen på livechat svarer. Det holder naturligvis ikke.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen