More

  16. plass: Betfair

  Vi har hele våren og sommeren testet 24 bookmakere ned til minste detalj og er nå klar for å presentere våre resultater. Her kan du lese alt om årets store bookmakertest:

  https://www.tipsbladet.no/den-store-bookmakertesten-2022/

  Tidligere har vi presentert 24. til 17. plassen:

  https://www.tipsbladet.no/24-plass-royal-panda/

  https://www.tipsbladet.no/23-plass-22bet/

  https://www.tipsbladet.no/22-plass-mobilebet/

  https://www.tipsbladet.no/21-plass-casumo/

  https://www.tipsbladet.no/20-plass-rabona/

  https://www.tipsbladet.no/19-plass-betway/

  https://www.tipsbladet.no/18-plass-mr-green/

  https://www.tipsbladet.no/17-plass-karamba/

  Betfair var med for første gang i bookmakertesten vår i fjor og ble da med 8. plass den beste nykommeren. Årets resultat blir således en solid nedtur. Dette er én av de største britiske bookmakerne som ble dannet tilbake i juni 2000. Allerede i 2002/03-sesongen ble man det første spillselskapet som sponset en engelsk fotballklubb, Fulham. Selskapet var notert på London-børsen som Betfair Group plc inntil man i 2016 slo seg sammen med Paddy Power under navnet Flutter Entertainment.

  Betfair er i utgangspunktet kjent som verdens største spillbørs. Den fungerer på samme måte som en bookmaker, men med én viktig forskjell: du spiller ikke mot “huset”, men du spiller mot “andre mennesker”. Da får man ofte svært konkurransedyktige odds. I vår test holder vi oss imidlertid til selskapets tradisjonelle bookmakerside og der holder dessverre ikke oddsene mål i det hele tatt. I vår testperiode endte Betfair med en gjennomsnittlig tilbakebetalingsprosent på 92,06. Det er altså svakest av alle 24 selskapene vi testet!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen