More

  16. mai-runden: Våre tips!

  Bodø/Glimt – Rosenborg
  Søndag 16. mai kl. 18:00
  Sendes på TVNorge og Discovery+
  Kampodds
  Coolbet 2,30 – 3,80 – 3,30
  Norsk Tipping 2,25 – 3,30 – 3,05
  Unibet 2,30 – 3,70 – 3,10
  Tradisjonen tro går fotballens nasjonaldag av stabelen dagen før selve grunnlovsdagen. 16. mai-runden er Norsk fotballs desiderte festdag, og fest tegner det til bli også denne runden. Kveldens desiderte godbit finner sted på Aspmyra, der fjorårets suverene seriemestere, Bodø/Glmt, tar imot et RBK som er på jakt etter gull og revansje fra forrige sesongs skuffende 3. plass.
  Rosenborg ble spilt svimle i forrige sesongs møte på Aspmyra. Da vant vertene hele 5-1en sen novemberkveld etter scoringer av Kasper Junker, Philip Zinckernagel, Vegard Leikvoll Moberg, Ola Solbakken og Morten Konradsen. De tre førstnevnte er enten solgt eller skadet foran dette oppgjøret. Glimt mangler også Marius Lode og Pernambuco.
  Bodø/Glimt har allerede inntatt tabelltoppen som eneste lag med full pott etter to spilte kamper. Forrige match var de imidlertid noe heldige i bortemøtet med Kristiansund. Vertene var fullt på høyde med de regjerende seriemesterne, men Glimt var effektive og vant til slutt 2-0 etter mål av Sondre Sørlig og Erik Botheim. Sistnevnte har kommet strålende i gang for sin nye klubb med nettkjenning i begge sine første kamper. 
  Rosenborg fikk med seg ett poeng fra Intility i første seriekamp, og i midtuken var de gode da de feide Viking av banen med hele 5-0 i årets første hjemmekamp på Lerkendal. Markus Henriksen, Stefano Vecchia, Hólmar Eyjólfsson, Kristoffer Zachariassen og Guillermo Molins med hver sin fulltreffer for trønderne.
  Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen er fullt klar over at de møter et RBK-lag som er bedre enn fjorårets utgave, men mener samtidig at dette er et ideelt tidspunkt å møte trønderne på. Åge Hareide har vært fornøyd med den defensive tryggheten i laget, men har advart spillerne om å ikke ta av med et knalltøft kampprogram ventende. Rosenborg mangler Markus Henriksen, Jonathan Augustinsson, Per Ciljan Skjelbred, Dino Islamovic, Ole Sæter og kanskje også Anders Konradsen til kveldens oppgjør.
  Tipset
  Bodø/Glimt tok 15 av 15 mulige hjemme på Aspmyra i fjor, og vi holder vertene som knappe favoritter. Vi har også troa på en ordentlig målfest, og prøver oss på over 3,5 scoringer til 2,36 i odds hos Coolbet.
  Andre spillbare objekter denne runden
  Viking – Tromsø H @ 2,04 (Coolbet)
  Vålerenga – Kristiansund H @ 1,57 (Coolbet)
  Strømsgodset – Lillestrøm B 2,84 @ (Coolbet)
  Resten av runden – markeringstips i parentes
  Sarpsborg 08 – Haugesund (H)
  Sandefjord Fotball – Mjøndalen (H)
  Molde – Brann (H)
  Stabæk – Odd (H)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen