More

  14. plass: Guts

  Vi har hele våren og sommeren testet 24 bookmakere ned til minste detalj og er nå klar for å presentere våre resultater. Her kan du lese alt om årets store bookmakertest:

  https://www.tipsbladet.no/den-store-bookmakertesten-2022/

  Tidligere har vi presentert 24. til 15. plassen:

  https://www.tipsbladet.no/24-plass-royal-panda/

  https://www.tipsbladet.no/23-plass-22bet/

  https://www.tipsbladet.no/22-plass-mobilebet/

  https://www.tipsbladet.no/21-plass-casumo/

  https://www.tipsbladet.no/20-plass-rabona/

  https://www.tipsbladet.no/19-plass-betway/

  https://www.tipsbladet.no/18-plass-mr-green/

  https://www.tipsbladet.no/17-plass-karamba/

  https://www.tipsbladet.no/16-plass-betfair/

  https://www.tipsbladet.no/15-plass-lilibet/

  Guts har gjennomgått store endringer de siste årene. Selskapet var lansert i 2013 under Gaming Innovation Groups ledelse, men ble i 2020 kjøpt opp av Betsson Group. I april i år var det duket for en relansering. Zecure Gaming, en del av Betsson Group, står for Guts-delen og kort oppsummert er dette en kopi av alle andre spillnettsidene som er under Betsson. Guts har lisens på Malta og i Sverige og det betyr samtidig at man sammenlignet med testen vår i 2021 har fått en solid oppgradering av tilbakebetalingsprosentene.

  Da lå man på 92,26 på kamper i Eliteserien, nå endte Guts opp med et snitt på 96,04 i vår testperiode. Med det scorer man hele 18 av 24 mulige poeng i den kategorien. Det som der imot trekker ned er at det er tynt med bonustilbud til eksisterende kunder og at nettsiden til tider oppfattes veldig treg. Det gjelder både under livespill og på casinodelen. Vi vet ikke hvorfor Guts sliter mer med nettsiden enn alle søstersidene til Betsson Group, men det fører til at man ender på en 14. plass i årets test.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen