More

  14-åring skrev proffkontrakt med HamKam

  Julian Gonstad skrev i helgen under på sin første proffkontrakt i en alder av bare 14 år. Angrepsspilleren har hamret inn mål for Skreias ungdomslag, og fyller 15 år senere denne måneden. Siden nyttår har han vært i HamKam, og har imponert trener Kjetil Rekdal på rekordtid – såpass mye at han allerede har skrevet under på sin første proffkontrakt, som strekker seg til 2024.
  – Han er veldig spennende. Han scorer mål fra alle vinkler, og er en hardtarbeidende gutt som har lyst til å bli god. Vi er veldig glade for å ha han med oss de neste årene, og vi kommer til å høre mye om ham. Han har selvfølgelig en lang vei å gå, men han er såpass spennende allerede at det er gode muligheter for at han kan få en fin karriere, sier Rekdal til klubbens hjemmesider.
  Nå handler det i førsteomgang for stortalentet å spille seg til spilletid for tabellederen i OBOS-ligaen, men 14 år gamle Gonstad har store ambisjoner for karrieren.
  – Det føles veldig godt. Jeg har jobba målrettet mot dette her lenge, men jeg hadde aldri trodd at dette skulle skje så tidlig. Jeg har ambisjoner om å få ut potensialet mitt, og jeg håper selvfølgelig å få spille i Premier League en dag, sier stortalentet til HamKams hjemmesider.
  Det gror usedvanlig godt i HamKams ungdomsakademi for tiden, og tabellederen har ytterligere to 15-åringer i A-stallen. Midtbanespillerne Thorbjørn Kristiansen og Benjamin Thoresen er også svært lovende spillere. HamKam møter Sogndal hjemme på Briskeby i morgen kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen