More

  12. plass: Stake

  Vi har hele våren og sommeren testet 24 bookmakere ned til minste detalj og er nå klar for å presentere våre resultater. Her kan du lese alt om årets store bookmakertest:

  https://www.tipsbladet.no/den-store-bookmakertesten-2022/

  Tidligere har vi presentert 24. til 14. plassen:

  https://www.tipsbladet.no/24-plass-royal-panda/

  https://www.tipsbladet.no/23-plass-22bet/

  https://www.tipsbladet.no/22-plass-mobilebet/

  https://www.tipsbladet.no/21-plass-casumo/

  https://www.tipsbladet.no/20-plass-rabona/

  https://www.tipsbladet.no/19-plass-betway/

  https://www.tipsbladet.no/18-plass-mr-green/

  https://www.tipsbladet.no/17-plass-karamba/

  https://www.tipsbladet.no/16-plass-betfair/

  https://www.tipsbladet.no/15-plass-lilibet/

  https://www.tipsbladet.no/14-plass-guts/

  https://www.tipsbladet.no/13-plass-comeon/

  12. plassen i årets store bookmakertest går til en debutant. Stake ble opprettet i 2017 og har sin lisens på Curacao. Det betyr som kjent at vi gir 1 av 6 i sikkerhetskategorien. Ser vi bort ifra det så gjør man en veldig fin debut i vår test. Nettsiden er meget pen og funksjonell, men det blir naturligvis solid trekk i brukervennligheten for norsk ikke er blant de 15 språkene som tilbys. Utvalget er ikke mer enn akkurat godkjent all den tid man mangler dybden i norske ligaer som vi har blitt vant til at spillselskapene tilbyr.

  Livespillene er på den andre siden én av Stakes store styrker. Det tilbys et stort utvalg under mange kamper, også av spesialspill. Det er viktig å merke seg at dette er et såkalt «kryptoselskap». Det vil dermed ikke passe for alle. Her spilles det i Bitcoin, Ethereum, Dogecoin og alt hva det heter i stedet for i norske kroner. Er det noe man ønsker å benytte seg av så frister Stake med markedets beste bonuser. Her gis det konstant dags-, ukes- og månedsbonuser så langt øyet kan se. Dermed kan vi gratulere debutanten med ikke bare en solid 12. plass på totallisten vår, men også at man vant én av delkategoriene i vår test!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen