More

  12 Covid-tilfeller i Barca-troppen

  Barcelona sikret seg en meget viktig seier da de slo Mallorca 1-0 søndag kveld, og stod imot det som var av Mallorca-angrep. Men, utenfor banen blir katalanerne angrepet fra alle hold, nemlig koronaviruset. Omikron-varianten herjer i La Liga, og aller verst ser det ut for Barcelona for øyeblikket. Pedri og nysigneringen Ferran Torres har sluttet seg til rekken av positive smittetilfeller på Camp Nou, og dermed har Blaugrana for øyeblikket hele 12 mann ute med Covid:
  Clement Lenglet, Dani Álves, Jordi Alba, Alex Baldé, Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti, Gavi, Sergino Dest, Philippe Coutinho, Abde Ezzalzouli, Pedri og Ferran Torres. De to sistnevnte ble bekreftet positive etter 1. januar, altså da de nye karantenereglene hadde trådt i kraft. De som blir smittet etter 1. januar må isolere seg i syv dager, mens de som ble smittet før 1. nyttårsdag må oppholde seg i karantene i ti dager.
  Det betyr at Clement Lenglet, Dani Alves, Jordi Alba og Alex Baldé i utgangspunktet er klarerte til helgens ligarunde mot Granada, såfremt formen tillater det. 
  Flere klubber sliter tungt, og Celta Vigo har for øyeblikket ni smittetilfeller, mens Rayo Vallecano har åtte. Ingen andre klubber er uten smittetilfeller for øyeblikket, men i Getafe har ikke klubben ønsket å gå ut med hvor mange eller hvem som er smittet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen