More

  104 vs 103

  Notts County hentet inn noe av forspranget i helgens serierunde i National League

  Mye virket avgjort da Wrexham tok tre poeng i den elleville opprykkskampen forrige mandag, men etter helgens serierunde er det fortsatt håp for Notts County.

  Wrexham startet serierunden med tøff bortekamp mot Barnet. I en sjansefattig kamp ble det tøft for Wrexham da Callum McFadzean fikk rødt kort etter 52 minutters spill etter en stygg stempling på Barnet-keeperen. Barnet presset og skapte flere store sjanser som Ben Foster reddet på godt vis. Gjestene var selv ikke ufarlige og både Ollie Palmer og Eoghan O’Connell kunne ordnet tre poeng for waliserne. Manager Phil Parkinson var ikke fornøyd med dommerpanelet og ble selv utvist på overtid.

  Notts County benyttet anledningen til å knuse Woking 3-0 etter tre mål i andreomgang. Sam Austin scoret to av målene som gjør at County bare er et stakkars poeng bak i kampen om direkte opprykk.

  Wrexham 104 poeng. Notts County 103 poeng.

  Wrexham har en kamp til gode og med seier mot svake Yeovil på tirsdag vil luken være fire poeng med to kamper igjen av den ordinære sesongen. Om en uke vet vi kanskje svaret på hvem som skal vinne League Two neste sesong.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen