More

  101 dagers ventetid

  Endelig kunne Cardiff juble for tre poeng igjen.

  Tirsdagens seks kamper i Championship gav oss en etterlengtet seier. Cardiff hadde ikke vunnet en seriekamp siden de slo Sunderland 1-0 på bortebane i starten av november. Men tre kamper ut i sin nye jobb fikk Sabri Lamouchi stoppet den lange rekken. For etter 101 dagers ventetid og tolv kamper snudde de da de slo Birmingham 2-0 på bortebane tirsdag kveld. Hjemmelaget som var en skygge av seg selv kunne ikke klage for mye da Perry Ng banket et frispark i krysset med åtte minutter igjen på klokka. Det tente en liten gnist i Birmingham men den ble raskt slukket når Callum Robinson med et herlig sololøp sikret 2-0 og tre kjærkomne poeng i bunn.

  På fredag venter en hjemmekamp mot Reading og dermed er det gode muligheter for at ventetiden til neste seier blir mye kortere enn de 101 dagene de hadde nå.

  De fem resterende kampene tirsdag kveld så Coventry ta en sterk hjemmeseier mot Millwall etter at svensken Victor Gyokeres igjen ble matchvinner med en glimrende markkryper. Reading snudde 0-1 til 2-1 hjemme mot Rotherham med Tyrese Fornah som matchvinner på overtid etter at Lee Peltier scoret sitt første mål siden 2013 da han ordnet 1–1.

  Burnley var nære sitt første hjemmetap for sesongen men med siste spark på ballen sikret Michael Obafemi 1-1 mot Watford og viste også hvorfor Vincent Kompany hentet han fra Swansea i januar. Norwich spilte årsbeste hjemme på Carrow Road da de snudde 0-1 til 3-1 mot Hull. Etter seks hjemmekamper uten seier ble det en sårt tiltrengt festkveld for David Wagners mannskap.

  Stakkars QPR er en skygge av laget som som toppet tabellen i oktober. Bare en seier på sine 16 siste kamper nå som gårsdagens 0-3 tap hjemme mot Sunderland ble bekreftet etter kjempetabbe av keeper Seny Dieng og straffemiss fra Ilias Chair. Jack Clarke scoret to av målene for et Sunderland-lag som fortsetter å imponere til tross for snart en halv sesong uten stjernespiss.

  De resterende seks kampene går av stabelen i kveld med Sheffield United-Middlesbrough som det store oppgjøret.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen