More

  Uten manager, men med Charlie Austin

  Drømmedag for Swindon Town som banket Grimsby 5-0

  Det var ikke mange dagene siden Swindon mistet sin manager til bunnlaget Crawley og selv om mange syntes det var en rar overgang er det få i Swindon som klager på akkurat det.

  Med Gavin Gunning og Steve Mildenhall på sidelinjen begynte livet uten Lindsey med et brak. For den hjemvendte sønnen Charlie Austin brukte bare en knapp halvtime på å presentere seg for fansen på County Ground igjen da han på vakkert vis headet Swindon i føringen. Dermed scoret han sitt 33 mål for klubben tolv år etter sitt forrige.

  Grimsby ble senere redusert til ti mann da Danny Amos felte Jacob Wakeling alene med keeper. Dermed ble andreomgang en transportetappe når 2-0 målet først kom på herlig vis av Marcel Lavinier. Ringreven Jonny Williams satte 3-0 på retur få minutter senere før to sene mål av Saidou Khan og tidligere Sogndal-spiller Ronan Darcy fastsatte sluttresultatet til 5-0.

  Et Swindon-lag uten manager kan nå drømme om både festfotball og opprykk. To drømmer de ikke helt trodde på under Lindseys ledelse. Hvem som tar over klubben er fortsatt usikkert men mange håper klubben nå ikke rekrutterer fra egne rekker.

  Mer om helgens runde i League Two kan du lese i vår neste utgave av Tipsbladet og her på nett fra tirsdag av.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen