More

  Preview: AC Milan – Napoli

  Italienske giganter barker sammen i kvartfinalen.

  • AC Milan – Napoli (Champions League)
  • Onsdag kl. 21:00 (TV2 Sport Premium)
  • San Siro, Milano

  Det dukes for første helitalienske Champions League-oppgjør siden 2004/05-sesongen når AC Milan og Napoli barker sammen i det første kvartfinaleoppgjøret på mektige San Siro i Milano.

  AC Milan er regjerende mestere i Serie A, men det er gjestene Napoli som leder an racet om scudettoen i suveren stil denne sesongen, og det skiller hele 22 poeng mellom gigantene på tabellen, med Napoli på topp foran Lazio. Milan er helt nede på fjerdeplass, men sikret seg sesongens hittil største opptur da de slo nettopp Napoli hele 4-0 i deres egen bakgård for ti dager siden.

  Dette er imidlertid Champions League, og når vi har kommet til dette stadiet av turneringen, kan små marginer sende den antatte underdogen videre. Historien er full av overraskelser, og AC Milan har dessuten langt større tradisjoner i denne turneringen enn hva Napoli kan vise til. Rossoneri har vunnet Serievinnercupen/Champions League hele syv ganger, mens Napoli ikke har ett eneste trofé.

  AC Milan ankommer kveldens kvartfinale med bare én seier på de siste fem i Serie A, med storseieren over nettopp Napoli som eneste triumf i denne perioden. Milaneserne dro i land en knepen 1-0-seier sammenlagt over Tottenham i forrige runde av Champions League. Napoli har 3-0-2 på de fem siste i hjemlig liga, men hadde få problemer med å ta seg av Eintracht Frankfurt i åttedelsfinalen med 5-0 over to kamper.

  Skader

  Zlatan Ibrahimovic er eneste fravær for AC Milan. Napoli må unnvære viktige Victor Osimhen og Giovanni Simeone.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 2,55
  • U 3,10
  • B 2,80

  Oddssetterne på Hamar har hatt en vrien oppgave med å finne en klar favoritt i dette oppgjøret. Det holder vi med dem i, spesielt siden Napoli mangler Osimhen, som sørger for mye av den gnistrende flyten de har vist i angrep denne sesongen. Vi styrer unna spill.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen