More

  PREVIEW: AC MILAN – INTER

  AC Milan – Inter
  Tirsdag kl. 21:00
  San Siro
  TV: VG +
  Det er duket for et av de største oppgjørene i verden når Derby della Madonnina mellom AC Milan og Inter står for tur i den italienske cupen i kveld.
  Dette er det 231. møtet mellom Milano-gigantene, og disse lagene kjemper også i toppen om Scudettoen. I kveld er det imidlertid cup-trofé som står på spill i semifinalen som skal gjøres opp over to oppgjør. 
  Begge lag er i dalende form i Serie A, men form pleier som kjent å gå rett ut vinduet når et derby står på trappene. AC Milan ligger på andreplass i serien, men har spilt uavgjort i to strake kamper, og i helgen klarte de bare 1-1 hjemme mot svake Udinese. Rafael Leão sendte vertene i føringen etter en snau halvtime, Milan måtte se tre poeng glippe midtveis i andreomgang. Det er med andre ord et revansjesugent I Rossoneri som entrer mektige San Siro i kveld.
  – Vi kan gjøre det mye bedre enn hva vi har vist de siste ukene. Vi må vise styrke og modenhet for å høste fruktene av det vi har sådd de siste to årene. Det siste steget er alltid det vanskeligste å ta, men jeg har troen på spillerne mine. Laget har forberedt seg til derbyet på best mulig vis, understreker Milan-trener Stefano Pioli på pressekonferansen før kveldens storoppgjør-
  Men, Inter har også trøblet de siste ukene, og med bare to poeng på de siste tre kampene, har de havnet bak byrival Milan på tabellen. De har dessuten gått målløse av banen i sine tre siste oppgjør i Serie A og Champions League, og formen til Lautaro Martínez har vært spesielt bekymringsvekkende. Argentineren har ikke scoret for Inter i Serie A siden han nettet i 5-0-seieren mot Salernitana 17. desember.
  Skader: Milan mangler stadig Zlatan Ibrahimovic, men svensken nærmer seg retur. Denne kommer imidlertid for tidlig. Inter må unnvære Robin Gosens og Joaquin Correa. 
  Vårt Tips: U til 3,40 hos Coolbet
  Det føles helt sjanseløst å peke ut en markering her, så vi står over spill på det ene eller det andre laget. Prøver heller en liten innsats på at det blir delt ut et rødt kort i derbyet til 3,55 i odds hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen